Renovatie van ramen in pvc van Schuco . Wit glad binnen en buitenzijde .

Renovatie van ramen in pvc van Schuco . Zwarte textuur binnen en buitenzijde aan de voorgevel en wit aan de achtergevel .

Renovatie van een schuifraam en deur . Schuifraam en deur in aluminium , zwarte textuur (Ral 9005) van Reynaers . Binnen en buitenzijde afgewerkt met aluminium plooiwerken .

Renovatie van ramen in een winkelruimte . Ramen in aluminium zwart textuur (Ral 9005) van Aluprof .

Renovatie van ramen . Schuco pvc ramen met elektrische combi rolluiken . De kleur is gouden eik structuur buitenzijde met wit structuur binnenzijde .

Renovatie van ramen en deuren van 2 appartementen . Schuco thermo 7 (7 kamer profiel) in wit glad . Alle ramen zijn ook afgewerkt aan de binnenzijde met pvc afkasting .

Plaatsen van voorzetrolluiken met een elektrische bediening .

Plaatsen van voorzetrolluiken met een lintbediening .

Renovatie van een deur van Schuco living . Houtstructuur (7039) buiten en créme (9001) binnen met een afkasting voorzien aan de binnenzijde .

Renovatie van ramen en deuren in Schuco SI 82 Rustic . Zwarte textuur buitenzijde en wit glad binnenzijde . Nieuwe rolluiken en binnenafwerking .

Renovatie van ramen en deuren van Schuco SI 82 Thermo 6 Rustic , pvc wit glad met nieuwe rolluiken en binnen afwerking .